Over mij

Ik ben Hanna den Hartog, en ik ben zowel verloskundige als gecertificeerd lactatiekundige (IBCLC). Als verloskundige wist ik al veel over borstvoeding, maar toen ik in 2019 zelf moeder werd en borstvoeding gaf, bracht mij dit in een wereld van nieuwe vragen en uitdagingen.

Ik ben Hanna den Hartog. Ik ben zowel verloskundige als gecertificeerd lactatiekundige (IBCLC). Als verloskundige wist ik al veel over borstvoeding, maar toen ik in 2019 zelf moeder werd en borstvoeding gaf, bracht mij dit in een wereld van nieuwe vragen en uitdagingen.

Tijdens mijn eigen zwangerschap en borstvoedingsperiode, realiseerde ik me dat er nog veel te ontdekken was over borstvoeding. Om niet alleen mezelf, maar ook anderen beter te kunnen ondersteunen, besloot ik om de opleiding tot lactatiekundige te volgen.

In september 2021 behaalde ik mijn internationale certificering als lactatiekundige IBCLC (International Board Certified Lactation Consultant). Dit betekent dat ik professioneel gekwalificeerd ben om moeders te helpen bij hun borstvoedingsreis.

Naast mijn werk als verloskundige, bied ik nu ook lactatiekundige ondersteuning aan. Mijn doel is om praktische hulp te bieden en je vragen over borstvoeding te beantwoorden. Als moeder van twee dochters (2019 en 2023), begrijp ik de mooie, maar ook uitdagende kanten van het geven van borstvoeding.

Ik sta klaar om jou te ondersteunen, of je nu zwanger bent, net bent bevallen of middenin de borstvoedingsperiode zit. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Samen werken we aan een plan wat bij jou en je baby past!