Consulten & Tarieven

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een consult. Bij een uitgebreide vraag, is het het fijnste als ik bij je thuis kom. Heb je juist een korte vraag, dan kan een telefonisch consult fijn zijn.
Hieronder zie je per consult een korte beschrijving zodat je weet je kan verwachten. Ook zie je de te verwachten tijdsduur en de kosten. Mocht je twijfelen over welk consult nodig is, neem dan contact met mij op!

Veel zorgverzekeringen vergoeden (gedeeltelijk) lactatiekundige zorg bij een aanvullende verzekering. Kijk op https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/lactatiekundige om te zien of dit ook voor jou geldt!

Lactatiekundig consult – huisbezoek

Bij de meeste problemen rondom borstvoeding, is een huisbezoek het fijnst. Ik kom dan bij jullie thuis langs en observeer hoe het voeden gaat. Tijdens dit huisbezoek is er uitgebreid de tijd voor al jullie vragen. Daarnaast beoordeel ik de mondanatomie van jullie kindje. Aan de hand van jullie vragen, bespreken we welke mogelijkheden er zijn en maken we een plan. Via de mail krijgen jullie van mij een verslag, zodat jullie alles wat we besproken hebben nog rustig kunnen nalezen. Jullie kunnen mij daarna altijd nog vragen stellen via de mail of per WhatsApp.


Duur: 60 tot 90 minuten
Kosten: €120,-

Lactatiekundig consult – telefonisch

Als je een korte vraag hebt waarbij het niet nodig is dat ik jou en je kindje zie, dan kunnen we een telefonisch consult inplannen. Na het consult stuur ik je, indien gewenst, nog wat informatie op. 

Duur: 15 minuten
Kosten: €20,- per 15 minuten

Zwangerschapsconsult

Als een eerdere borstvoedingservaring niet zo is gelopen zoals gehoopt, kan het fijn zijn om tijdens de zwangerschap alvast een borstvoedingsplan te maken. We bespreken samen hoe de borstvoedingsperiode de vorige keer verlopen is en wat jullie wensen zijn. Ik maak samen met jullie een borstvoedingsplan wat bij jullie past.
Ook als je voor de eerste keer borstvoeding wil gaan geven, maar specifieke vragen hebt bijvoorbeeld omdat je zelf geopereerd bent aan je borsten, je zelf medicatie slikt, een tweeling verwacht, een geplande keizersnede krijgt etc. kan een zwangerschapsconsult fijn zijn. We bespreken dan jullie specifieke situatie en maken een borstvoedingsplan wat bij jullie past.

Duur: 60 minuten
Kosten: €85,-

Lactatiekundige Hanna aan het werk

Neem direct contact met mij op!

Via de knop hiernaast kun je mij direct per email bereiken.

Wil je meer informatie of direct contact? Onderaan de pagina vindt je mijn contactgegevens!